Demokrasi Nöbetinde 12. Güne Gelmemize Rağmen, Belenli Vatandaşlarımız, Atatürk Parkında Coşkulu Bir Şekilde, Yapılan Kanlı Darbe Girişimini, Türk Bayraklarıyla Protesto Etti. Belen Belediyesi Tarafından Organize Edilen Proğramı Diyanet Sen Başkanı ve Tosyalı Camii İmamı Hüseyin Sürmeli Yaptı. Ardından Sarayburnu Camii İmam Hatibi Abdullah Yavuz Atar Hocamız Kuranı Kerim, Emekli İl Müftüsü Mustafa Varlı Hocamız Dini Söyleşi, Tepebaşı Camii İmam Hatibi Şaban Bayraktar Hocamızın İlahi okurken, Görme Engelli Vatandaşımızda Okuduğu İlahi İle Gecemizi Güzelleştirdi.
Belen Kaymakamımız Sayın Abdulaziz Aydın ve Belediye Başkanımız Sayın Adnan Vurucu, Halka Hitaben Konuşmasının Ardından Proğramımız Sona Erdi.