Belediye Başkanı Adnan Vurucu, hafta sonunda mahallelerde ev ziyaretlerinde bulundu. Belen halkının mutlu günlerinde hazır bulunarak onların mutluluklarına ortak oldu. Başkan Vurucu, Mustafa Sağlam’ın oğlunun tatlı merasimine katıldı. İyi dileklerini iletti. Gelin adayı ve ailesi ile Sağlam ailesinin mutluluklarına ortak olan Başkan Vurucu, “Rabbim, mutluluklarını daim etsin, hayırlısı ile tamamına erdirsin” dedi. Başkan Vurucu, Ayşe ve Eren’in düğün törenine katılarak Çakmak ve Kengerli Ailelerinin mutluluklarına ortak oldu ve iyi dileklerini iletti. Ev ziyaretlerinde hoş sohbet ortamı Fatih Mahallemizde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Vurucu, halkı dinledi. Belediyecilik hizmetlerine yönelik beklentilerinin neler olduğu konuşunda görüş alışverişinde bulunan Başkan Adnan Vurucu, çocuklarla sohbet edip onlara armağan ettiği oyuncaklarla güldürdü. Başkan Vurucu, ev ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edecek.