Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu yeni yılın gelmesiyle bir mesaj yayımladı.

2018 yılının tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Vurucu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

“2017 yılı insanlık tarihine kara harflerle yazıldı ve insanlık adına üzücü gelişmeler yaşandı. Filistin de Müslüman kardeşlerim zulüm görmeye devam etti, Kudüs’ün statüsü konusunda yanlış adımlar atılması İslam coğrafyasında huzursuz günler geçirmemize neden oldu.

ABD Başkanının İslam coğrafyasından gelen tüm tepkilere karşın kutsal şehrimiz Kudüs’ü Siyonist İsrail’in başkenti olarak tanıması ve Büyükelçiliğini Kudüs’e taşınacağını açıklaması bu yılın en vahim olayıydı.

Bu kararın vicdan, tarih ve hukuk önünde geçersiz olduğunu savunduk ve savunmaya da devam edeceğiz.

Siyasiler olarak ortak hedefimiz, ilçemizin ve ülkemizin kalkınması ve ileri gitme hedefine ulaşmak için, devlet ve vatandaşlar olarak tek vücut olmalıyız. İnşallah 2018 yılında Türkiye’mizde, Kudüs’de, Arakan’da, Myanmar’da ve tüm İslam coğrafyasında güzel günler göreceğiz, hükümetimiz 2017 yılında terör örgütlerinin başlarını nasıl ezdiyse 2018 de de mücadelesine etkin bir şekilde devam edecektir. 2023 hedeflerimize ulaşma konusunda tüm imkânlarımızı seferber edip, var gücümüzle çalışacağız.

2017 ve daha önceki yıllarda vatan savunmasında canını hiçe sayarak göğsünü hain kurşununa siper eden kahraman Şehitlerimize Yüce Rabbimden rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

2018 yılının Belenli vatandaşlarımıza ve tüm dünya Müslümanlarına birlik, barış, mutluluk, huzur ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.