Belediyemiz tarafından düzenlenen, Milli İrade Mitinglerimizin 6. gününde yine duyarlı vatandaşlarımızın katılımıyla Belen Atatürk Parkındaydık. Ak Parti Hatay İl Başkanımız Sayın Ahmet Atıç ve Belen Kaymakamımızın Sayın Abdulaziz Aydın da katılımıyla, Demokrasi Şehitlerimizin ruhlarına Kuran-ı Kerim okutarak, dualar ettik.
Başkanımız Vurucu’nun yaptığı konuşmada, “Rütbe makam gözetmeksizin yıldızlarına, apoletlerine bakmaksızın gereken yapılmıştır.
Halkımız genç yaşlı demeden sokağa çıkarak darbe girişimini geri püskürtmüş ve bir tarih yazmıştır.
Darbe söylentileri ekonomiyi de olumsuz etkilememiş birilerinin hevesi kursağında kalmıştır. Ne risk biriminde ne borsa işlemlerinde ne kurda ne faizde değişim normal sınırlarda seyrediyor. Bu da demokrasinin, milli iradenin temsilcisi siyasi otorite, hükümet tarafından bastırılmış, hayat normale dönmüştür. Piyasanın verdiği mesaj budur”. dedi.