2024 HAZİRAN AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

KARAR TARİH VE NO   : 04/06/2024–  31

Kırıkhan Belediye Başkanlığının 16/05/2024 tarihli yazıları ile Belediyemizin ortak olduğu, Kırıkhan İmar İnş.Tic.San.Ltd.Şirketine daha önce atanan Belediyemiz adına hareket eden Memet Kemal oğlu  Ali EKMEN ve Osman oğlu Reşit KOŞUN ‘un müdürlüklerinin iptal edilerek, Mehmet Mustafa GÜNAY’ın müdür olarak atanması talebinin görüşülmesi;

Kırıkhan İmar İnş.Tic.San.Ltd.Şirketine daha önce atanan Belediyemiz adına hareket eden Memet Kemal oğlu Ali EKMEN ve Osman oğlu  Reşit KOŞUN ‘un müdürlüklerinin iptal edilerek Kırıkhan İmar İnş.Tic.San.Ltd.Şti’nin adına hareket edecek gerçek kişi Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL  ve şirketi dışarıdan temsil etmeye yetkili Cumhuriyet Mahallesi İrfan Önal Caddesi No:27 Kat:3 D:5 Kırıkhan/Hatay adresinde ikameti olan Mehmet Mustafa GÜNAY’ın şirket müdürü olarak 5 yıl süre ile münferit imzası ile temsil ve ilzama yetkili olarak seçildiğine; Belen Belediye Meclisinin 2024 Haziran Ayı Toplantısı 04/06/2024 tarihli 1.birleşiminde oybirliği ile kabulüne karar verildi.