Belediyecilik hizmetlerinde “HALKA HİZMET, HAKKA HİZMET” diyerek, çıktığımız yolda başarılı çalışmalara hep birlikte, imza atıyoruz.
Merkezimizde; 7-24 halkımızın, istek – talep ve varsa şikâyetlerini değerlendiriyoruz.
Temizlik, asfalt bakım ve onarım, vergi borcu sorgulama, imar ve iskân, park bahçe çalışmaları, sokak hayvanları, proje, cenaze, sosyal yardım çalışmaları ve benzeri konularda HALKA HİZMET MERKEZİ’mize siz değerli halkımızdan gelen talepleri, Belediyemizin ilgili birimlerine, çözüme kavuşturulmak üzere iletiyoruz.
HALKA HİZMET MERKEZİ’miz vasıtasıyla, vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyor, görevli personelimiz hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde, sizleri evlerinizde ziyaret ederek,
istek – talep ve varsa şikâyetlerinizi yerinde alıyor, Belediyemizin ilgili birimlerine çözüme kavuşturulmak üzere ulaştırıyor.
Belen Belediyesi, HALKA HİZMET MERKEZİ’ne sabit telefon hattıyla 0326 441 2 100 numaralı telefondan, 7-24 ulaşan siz değerli halkımıza, etkin ve kaliteli bir hizmet sunmak için varız.
Çözüm odaklı çalışmalarımızla, yaşanılabilir bir BELEN için Belediyemiz siz değerli halkımızla, daima el ele olacak.
19 Mahalle’de 16 bin hane’ye ulaşmayı hedefleyen HALKA HİZMET MERKEZİ’miz halkımızı dinleyecek ve çözümün adı olacaktır.

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)