AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin ŞANVERDİ, Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU’yu makamında ziyarette bulundu. Birçok konu hakkında görüşen ikili, ülke gündemini meşgul eden ve dış güçlerin etkileriyle ekonomimiz üzerinde oynanan hain oyunlar üzerine yaşanan son gelişmeleri ve her zaman birlik ve beraberliğimizi korumamızın yanı sıra, vatandaşlarımızın yerli mallarına yönlendirilmesi gerektiği hakkında fikir birliğinde buluştu. Makamda gerçekleşen nazik ziyaretten dolayı Başkan VURUCU,Hatay Milletvekili Hüseyin ŞANVERDİ’ye teşekkürlerini iletti.

Yine Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil KARABÖRK ve Belen İlçe Emniyet Amiri Mehmet KARCI’da Başkan VURUCU’nun makamında yaptıkları ziyarette, Belen’de yaşanantrafik  sorunları ve güvenlik açısından tehdit oluşturabilecek durumlar hakkında istişarelerde bulundular. Belen Geçidi dolayısıyla, yoğun bir trafik akışına sahip olan Belen’in, yapılan yeni trafik ışıkları ve üst geçitlerle rahatlayan araç yolları üzerine memnuiyetini dile getiren Başkan VURUCU, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil KARABÖRK ve Belen İlçe Emniyet Amiri Mehmet KARCI’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.