Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkanlık adaylığı görevi verilen İbrahim Gül Belen’de gönüllere gireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakının Belen belediye başkan adayı İbrahim Gül Belen’de düzenlenen açık hava toplantısında seçim startını verdiklerini açıkladı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile birlikte geldikleri Belen’de kurbanlar kesilerek karşılanan İbrahim Gül neden Belen ? sorusunun da cevabını burada yaptığı konuşmasında verdi.

İstiklal marşının okunduğu kuranı kerim tilavetinin ve duanın yapıldığı toplantıda ilk konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı oldu. Kaşıkçı konuşmasında beka söyleminin açılımını yaptı.

ÜLKE PARÇALANDIKTAN SONRA HATAY’IN TÜM BELEDİYELERİ BİZİM OLSA NE YAZAR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı şöyle konuştu. ” 27 haziran seçimlerinde cumhur ittifakına en büyük katkıyı biz sağlamıştık biz çalışmıştık yine biz çalışacağız bunu herkes bilsin sözümüzün arkasında olacağız.

Bu seçimin bir beka seçimi olduğunu liderlerimiz dile getiriyor. Hatay halkı beka sorununun ne olduğunu iyi bilir bunu Afrin harekatındaki tespitlerimiz ile ortaya koyduk bugün ise terör örgütlerini yok etmek için askerimiz bir harekat hazırlığında.

Bu seçimde biz bunu oylayacağız cumhur ittifakına en az %55 gibi bir oy çıkararak dünyaya şu mesajı vereceğiz Münbiçti,musulda,kerkükte bizim anamızın ak sütü gibi haktır. bunu tüm dünyaya söyleyebilmek için bu mücadeleyi başlatıp devam ettiren Sayın Erdoğan ve sayın Bahçeliye teşekkür ederek destek olmak lazım, Türkiye parçalandıktan sonra Hatay’ın tüm belediyeleri bizim olsa ne yazar” dedi.

NASİP VE GÖREV BİLİNCİ İLE BU GÖREVDEYİM

Cumhur ittifakının Belen belediye başkan adayı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada neden Belen’den aday olduğunu açıkladı.
İbrahim Gül birincisi bu iş Nasip ikincisi ise görev bilinci. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli Belen’den aday olmamı uygun gördüler ve bizde başım üstüne Belen diyerek verilen görevi üstlendik. Başımız gözümüz üstene bu görev için yola çıktık. Bu saatten sonra Belen’de v Hatay’da Cumhur ittifakının kazanması için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Önce hanelere sonra gönüllere gireceğiz. Belen belediye başkanlık adaylığının yanınnda Hatay büyük şehir belediyesi başkanvekilliği görevide tarafıma verildi. Belen’de ve Hatay büyük şehir seçimlerinde kazanmamız halinde bu görevi şahsıma layık gören herkese teşekkür ediyorum.

BEN BELENLİYİM

İbrahim Gül Belen’de bu günü kadar Belen halkının acı tatlı her gününde yanlarında oldum. sorunlarında sevinçlerinde her zaman Belen halkının yanında oldum buradakiler ne kadar Belen’li ise bende o kadar Belenliyim. diyerek Belen halkına nemli bir mesaj verdi. İbrahim Gül konuşmasının sonunda Belen’in tarihi önemine ve Hatay’daki değerine değindi. Türk Milliyetçilerinin yıkılmaz kalesi belende Cumhur ittifakının adayı olarak Belen’d emante sahip çıkacaklarını söyledi.