Anasayfa / BİZDEN HABERLER / Halilbey Mahallemizde Asfalt Çalışmalarında, Sona Gelindi.

Halilbey Mahallemizde Asfalt Çalışmalarında, Sona Gelindi.

Asfalt çalışmalarına devam eden Belen Belediyemiz, Halilbey Mahallemizde Büyükşehir Tarafından Yapılan Su ve Kanalizasyon Bağlantıların Biten Kısımlarında, Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor.
Asfalt yapılacak alanda inceleme yapan Belediye Başkanımız Adnan Vurucu, mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet etti. Başkan Vurucu “ İlçemiz Belen’i Asfaltla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bir haftaya kadar Halilbey mahallemizde sorumluluk alanlarımızda bulunan yolların tamamını asfaltlayıp, mahalle sakinlerimizi toz ve bozuk yollardan Allah’ın izniyle kurtaracağız. Asfalt makinemizin çalışamayacağı dik ve dar yollarda da kilitli parke taşı döşeneceğini belirten Başkan Vurucu, Şehrimiz Belen hizmetlerin en iyisine layık diyerek, aldığımız olumlu görüşlerden ötürü bizleri sabırla beklediğiniz için teşekkür ederim”. İfadelerini kullandı.