Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar günü dolayısı ile Belen’de mahalle muhtarlı görevini yürüten muhtarlar, Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu makamında ziyaret etti. Ardından Başkan Vurucu ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, muhtarlarla ile birlikte Kurtoğlu Restaurantta öğle yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Abdulaziz Aydın, burada günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmasında muhtarların önemli görevler üslendiğini belirten Aydın, muhtarların önemli görev üslendiklerini belirterek, başarı dileklerinde bulundu. “Demokrasimizin ilk halkasını muhtarlarımız oluşturuyor” Muhtarlık makamının önemli bir makam olduğunu, halka hizmetin en önemli ayağını oluşturduğunu Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, konuşmasında; “Bu gün muhtarlar günü. Muhtarlar gününüzü kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Diyerek konuşmasına başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli görevleri üslenmektesiniz. Bu manada, vatandaşlarımız ve kamu arasında önemli bir işleviniz vardır. Bu bilinç ile yola çıkarak halkımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla siz değerli muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Belediyemiz ve muhtarlarımız, gece gündüz demeden omuz omuza çalışıyoruz. Bu vesile ile Muhtarlar Gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. Muhtarlar, bu sabah saatlerinde de Belen Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.