Belediye Başkanımız Adnan Vurucu, Belen Belediyesi Çocuk Meclis’imizin Aldığı Tavsiye Niteliğindeki Kararlara İstinaden, Çocuk Meclis Üyelerinizi Ankara Gezisine Uğurladı.
Geleceğinizin ve Ülkemizin Yarınları Çocuklarımıza İyi Yolculuklar Dileyen Başkan Vurucu, Başkent Gezisinin Güzel Geçmesini Temennisinde Bulundu.

TBMM’yi Yakından Tanımayı Amaçlayan Çocuk Meclis’imizin 35 Üyesinin Yanı Sıra Öğretmenlerimiz Övünç Kına, Safiye Göztepe, Koordinatörümüz Fatih Yurdalan ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Özgür Erşan Eşlik Ediyor.
Çocuk Meclis Üyelerimiz Gezi Proğramımız Kapsamında; Anıtkabir, TBMM, Kurtuluş Müzesi, Etnofraya, Cumhuriyet Müzesi, Atatürk Orman Çiftliği ve Sinca Harikalarını Ziyaret Edecekler.