Belen Belediyesi, kendi iş yerini kurmak isteyen kadınlara, öncü oluyor.

Belen Belediyesi ve KOSGEB’in işbirliğinde düzenlenen ve yaş sınırı olmayan KOSGEB Girişimcilik Kursu’nun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Belen’de başlayacağını belirten, Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Dünya Kadınlar Gününde en anlamlı hediyeyi hanımlara sunuyoruz dedi.

Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Bayanlarımız artık kendi işyerinin patronu olacaklar ve 8 Mart’ta Başlayacak, 11 Mart’ta tamamlanacak olan eğitimler için 30 kişilik kontenjan ayrıldı. Bu eğitimlerden faydalanmak isteyenler başvurularını, Belen Belediyesine gelerek yapabileceklerdir” dedi

50 Bin lira hibe ve 100 bin lira kredi almaya hak kazanacakları anımsatan Başkan Vurucu; Kadınların iş yaşamında var olmaları, kadın girişimcilerin desteklenerek yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını ve Belen Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde yeni iş kurmak isteyen girişimcilere kapı araladıklarını belirterek, kadınları KOSGEB eğitimlerine katılmaya ve kendi işyerini kurabilmeleri için, eğitim seferberliği başlatıldığını ifade etti.