Belen Belediye Başkanı Sayın Adnan Vurucu, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’yı makamında konuk etti. Belen’de ilk ziyaretini Belen Kaymakamı Sayın Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret eden, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, Kaymakam Aydın’dan, Belen’in; tarihi, kültürü, ekonomisi, coğrafik yapısı, nüfusu, gelir kaynakları, turistik yerleri, mesire alanları ve daha birçok konuda brifing aldı. Kaymakamlık programının ardından Belen Belediyesini ziyaret eden Sayın Erdal Vali Ata, Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu ziyaret etti. Belen Belediyesi Meclis Üyeleri, Müdür ve İdare Amirleri tarafından karşılanan Sayın Vali Ata, Belen Belediye Başkanı Sayın Adnan Vurucu ile Belediye Başkanlığı makamında bir süre sohbet etti. Başkan Sayın Vurucu, Sayın Vali Ata’ya Belen’in yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti sundu.