Anasayfa / BİZDEN HABERLER / Belediye Başkanımız Adnan VURUCU; Tüm Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı.

Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen, Tıp Bayramı dolayısıyla ilçemizde hizmet veren Toplum Sağlığı Merkezinde, Belen Sağlık Grup Başkanı Sayın Dr. Aydın Cenk Güngör ve Görevli Doktorları, bu anlamlı günde ziyaret eden Başkan Adnan Vurucu, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutladı.

Yaptığı konuşmalarda; “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın, insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum”. İfadelerini kullandı.