Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit olan Kırıkhanlı hemşehrimiz Polis Memuru Hurşit Uzel, binlerce kişinin gözyaşları arasında uğurlandı.

FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit düşen hemşehrimiz 45 yaşındaki 21 yıllık polis memuru Özel Harekat Polis Memuru şehit Hurşit Uzel’in, Kırıkhan’ın Alakoyun Mahallesi’ndeki evindeki törende helallik alındı. Daha sonra Kırıkhan Kompleks Mezarlığı’na götürülen cenazesine binlerce Hataylı katıldı.

Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazına Hatay Valisi Ercan Topaca, Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar, Ak Parti Milletvekili Adem Yeşildal, MHP Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 121. Jandarma Er Eğitim Alayı ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Erdem Özcan, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, sivil toplum kurumu temsilcileri, emniyet mensupları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.