Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Vurucu, Hatay’ın kültürel ve turizm zenginlikleri, bu değerlerin tanıtımı ve yerel konuların sohbete konu olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Vurucu, gazetecilerle, Belediyenin çalışmaları, belediyecilik hizmetleri, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

HGC Başkanı Ahmet Yetişen, Başkan Vurucu’nun çalışmalarını medya kuruluşları aracılığı ile yakından takip ettiklerini, belediyecilik hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalarının da kamuoyunda takdir kazandığını gördüklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından Belen Belediye Adnan Vurucu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile günün anısına fotoğraf çektirdi.