“Söz verdiğimiz gibi, 2017 yılı atak yılımız…

Belen Belediyesi, asfalt çalışmalarını Belen’in İSSUME mevkiinden başlattı. Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Asfaltlama çalışmalarını İSSUME Muhtarı ve mahalle sakinleri ile birlikte yerinde izledi ve inceledi. Başkan Vurucu, asfaltlama çalışmalarının kademeli olarak diğer mahallelerde devam edeceğini söyledi. Asfalt çalışmalarının 2017 yılının Nisan ayında başlayacağını daha önce açıkladığını anımsatan Başkan Vurucu, “Sorumluluk sahamızdaki yolların asfaltlanması çalışmalarımız Belen’in tüm mahallelerinde devam edecektir.” diye konuştu.

“Belen halkımızın beklentilerine cevap veriyoruz”

Belen Halkının beklentilerine cevap verdiklerini kaydeden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, şöyle konuştu:

“Belen’de 2017 yılı atak yılımız olacak demiştik. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi tek tek yaşama geçiriyoruz. Asfalt çalışmamıza İSSUME’den başladık. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve altyapısı tamamlanan yollardan başladığımız çalışma, kademeli olarak tüm mahallelerde devam edecektir. Belediyemiz sorumluluk sahasındaki tüm yollarımızı sıcak asfaltla buluşturarak, ilçemizin güzelliğine güzellik katacağız. Belen’de asfaltsız yol kalmayacak şekilde yollarımızı yaparken, yine sorumluluk sahamızdaki yollarda, refüj çalışmaları ile de halkımızın taktirini toplayacağız. Asfalt çalışmamız, Belen’imize hayırlı uğurlu olsun.”

İSSUME Mahalle Muhtarı İsa Sönmez ve mahalle sakinleri, başkan Vurucu’ya verilen hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Mahalle Muhtarı Sönmez,  konuşmasında “Mahallemizde yapılan çalışmalar için Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’ya mahalle sakinleri ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Mahallemizde asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla ihtiyaç olan yerlerde kaldırım, çalışmalarının yapılacak olması mahallemizi daha da güzel bir görünüme kavuşturacaktır. Mahallemiz çok güzel hizmetler aldı, almaya da devam ediyor.” Dedi.