Belen Belediyesi tarafından, Belen Atatürk Parkında düzenlenen, demokrasi nöbetinde yine vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Türk Bayraklarını alan halkımız, alanları doldurdu. Belediye Başkanımız da halkımıza hitaben yaptığı konuşmada; terör örgütü Fetö’ye kin ve nefret sözleriyle, yaptıkları kanlı darbe girişimini kınadı. Başkan Vurucu; 15 temmuz’da yapılan kanlı darbe girişiminin şimdilerde yavaş yavaş gün yüzüne çıktığını ve dinimizi, kendi kötü emellerine alet eden, Fetö denen yahudi uşağının, siyonizme hizmet ettiğini ve arkasında çok büyük ülkelerin olduğunu belirterek, “Bizlerin o üç beş çapulcuya bırakacak, Vatanımız da yok, üzerinde bir çöpümüz de yok”. ifadelerini kullandı.