15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Valiliğimizin hazırladığı program doğrultusunda İlçemizde uygulanacak etkinlikler belirlenmiş olup, bu kapsamda;
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ 1. YIL DÖNÜMÜ PROĞRAMI

20.00’da Belen Şehitler Abidesinden Başlanılarak Belen Atatürk Parkında yapılacak olan etkinlik alanına yürüyüş korteji.

a) Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi.
b) Kuran’ı Kerim tilaveti ve dua okunması.
c) Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar.
ç) Şiirler okunması.
d) Resim sergisi.
e) Sinevizyon gösterisi.
f) 15 Temmuz akşamı Atatürk parkında günün anlamını belirtir resim sergisinin açılması sağlanacaktır.
f) 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece saat 00:13’de tüm camilerimizde Sela okunması.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROĞRAMINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.